Liczę na kontakt od każdego kibica z Tarnowa Podgórnego i okolic. Najbardziej wartościowi będą ci, którzy mają ochotę poznać smak wyjazdów ale prosiłbym o kontakt kogokolwiek kto czyta forum, żeby chociażby ustalic ilu nas jest
Jutro po raz pierwszy w historii jedziemy busem i po raz pierwszy w historii w liczbie 9 osób. Jest to poprawa o jakieś 100%. Nie łudzę się, że taka frekwencja zostanie nam na zawsze ale realna staje się liczba, którą sobie założyłem przed tą rundą czyli stała ekipa wyjazdowa w liczbie min.4 sztuk.
W Kielcach też będziemy i nadal zachęcam do podłączenia się wszystkich kibiców Lecha z TP.
gg 2838307
k_k_s@poczta.fm
PM
W Kielcach bylismy w 6 osób czyli 3 razy więcej niż ostatnio!
KOMU LEŻY NA SERCU POZNAŃSKI KKS i CHĘĆ PRZEŻYCIA NIEZAPOMNIANYCH EMOCJI, SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO FAN KLUBU
Informacje dostępne u PREZESA w/w.
W Tarnowie stałymi punktami plakatowymi będą drzwi do Urzędu Gminy, Hala OSiR, Gimnazjum, Podstawówka, Dom Handlowy "Tarnowianka", sklep przy blokach, słup informacyjny i przystanek (o ile jakiś ch... znowu nie zerwie). Pracujemy nad Zielonymgrodem i East Sidem:).
Na plakatach, poza informacjami o meczu, znajdziecie namiary na tarnowski Fan Club a w przyszłości jeszcze jakieś informacje o naszej działalności.
Na wyjazdach w Lubini i Kielcach niestety byc nie mogłem:( bo siedziałem nad morzem:) ale jak tylko pozwolą mi czas i pieniądze to będę jeździł:)
Jakie są praw i obowiązki członka FC? Ile jest do tej pory członków od nas z gminy i jak idzie tworzenie flagi na płot bo słyszałem że taka ma powstać?Jak ona będzie wyglądać?Słyszałem że jakiś motyw z murem.
Pozdro
Nie łatwiej wypytać mnie osobiście:)?
Ale jakoś rzadko się z Tobą widze;)
najwyższy czas, żebyś zaczął z nami na wyjazdy jeździć. Najbliższa okazja - Cottbus. Da radę?
Jeśli nie masz karnetu to cały czas pewnie możesz go kupić gdzieś w okolicach naszych miejsc na V. Trzeba po prostu chcieć działać.
Karnet mam na IV. A może dało by sie zorganizować nasz własny wyjazd do Grodziska? Gadałem ze Zbychem jak zbierał sianko na flage na schodach do IV i mówił że jest osiem osób chętnych. Ja bym dołożył jeszcze trzy. Ja+dwie a może nawet jeszcze kogoś ale trzeba by znać więcej szczegółów. Jakby co to piszcie.
Pozdro
Oczywiście, że bedzie nasz własny wyjazd do Grodziska - wszyscy chętni pojadą.
W takim razie czekam na szczegóły. A po drodze bedzie można w spokoju wypić piwko i zaminić kilka słów:)
Pozdrawiam
Cottbus - 2 osoby.
--------------------------------------
Wszystkich chętnych do wyjazdu z nami do Grodziska zachęcam do zgłoszenia mi zapotrzebowania na bilety, jest możliwość że najpóźniej w środę zamówimy wszystkie na raz.
W Szczecinie 6 osób z faną, która wisiała jednak tylko przed meczem.
Do jutra, do 19.00 przyjmuje rezerwacje na bilety do Łęcznej
Żenująca liczba - 2 osoby z flagą. Nasza forma spada - mam nadzięję, że w Łodzi wszystko wróci do normy. Zachęcam!
Powoli proszę rezerwować u mnie bilety do Łodzi. W zależności od liczby chętnych pojedziemy autami albo autobusem
W Tarnowie, w stałych punktach wiszą już plakaty zachecające do pójścia na piątkowy mecz i do pojechania z nami na wyjazd w przyszłym tygodniu. Informacje znadziecie też na naszej stronie internetowej: www.fctp.ovh.org
Przypominam, że bilety do Łodzi można rezerwowac u mnie do poniedziałku. Zapraszamy.
Jak tam wiadomo już coś na temat naszego środka transportu do Łodzi?
Ale Ci się dowcip wyostrzył chłopaku! ;) Do piątku!
Pozdro!
W końcowym rozrachunku wyszło, że było nas 18 i jest to absolutny tarnowski rekord. Jak widać, jakiś kibicowski potencjał w nas drzemie i mam nadzieję, że coraz to nowi kibice będą wkraczać w nasze szeregi.
Do poniedziałku zbieram rezerwacje na wyjazd do Warszawy
na naszej stronie - www.fctp.ovh.org - są już wstępne informacje o wyjeździe
W wyniku ograniczenia ilości biletów, dostaliśmy tylko 5, zamiast 10, sztuk. Wyselekcjonowaliśmy najczęściej jeżdżącą ekipę i ruszyliśmy wraz z kolegami z FC Kaźmierz trzema autami. Wszystko poszło bardzo szybko i sprawnie. Podziękowania należą się GW13, Feelgoodowi, Fredowi i koledze z WwS za szybkie wyprowadzenie nas z Warszawy, dzięki czemu w Poznaniu byliśmy już 2.30
Napinacz:). Moża toyotka może o wiele mniej niż Wasza maszyna a ja w dodatku jestem uosobieniem spokoju za kółkiem. W każdym razie, na trasie nikt na poznańskich blachach nas nie wyciął więc mogę śmiało stwierdzić że byliśmy w pierwszej piątce:).
Coś mi się też wydaje, że kiedy dojechaliśmy do Tarnowa to "szybki i wściekły" za kółkiem GW13 był już w Gorzowie:).
| QUOTE (k_k_s @ 4.11.2006, 14:23) |
| Coś mi się też wydaje, że kiedy dojechaliśmy do Tarnowa to "szybki i wściekły" za kółkiem GW13 był już w Gorzowie:). |
Na pewno WśCIbski I WśCIekły Fred opuszczając miejsce pilota w aucie GW 13 był wielce rad z czasu pokonania trasy :)
BTW Ciekaw jestem litar, czy również po meczu przez ok. godzinę szukałeś parkingu ze swoim autem?
Nie, ale jechaliśmy trasą dluższą o jakieś 50-60 km, żeby darować sobie kolejną "eskortę".
I'm impressed
Średnia rośnie!!
Wielkie POZDro Ze STOLICY FOOTBALL'U-Londynu;)
To teraz, Zbychu, bardziej nadajesz się do jakiegoś zagranicznego FC:)
Tarnowo w Wodzisławiu w 7 osób. Wyjazd z tych średnich. Przeprosiny dla uczestników należą się za przedrozony autobus.
FC Tarnowo Podgórne serdecznie gratuluje koledze z FC Kaźmierz, t_lp, setnego wyjazdu!!!
Podobne gratulacje dla Adama.
W Szczecinie 2 osoby z flagą.
Garść statystyk: :)
W sumie w całej rundzie przez wyjazdy przewinęły się 24 różne osoby. Jedna osoba od nas ma komplet, druga ma tyle samo wyjazdów ale Bielsko zamieniła na nieobowiązkowy Cottbus. 5 osób oscyluje wokół 4-7 wyjazdów. 8 osób pojawiło się tylko jeden raz
na www.fctp.ovh.org pojawiła się tabela końcowa rywalizacji FC, jest też pare słów komentarza. Nie zabrakło kilku fotek z ostatnich wyjazdów i opisu eskapady do Belgii
Ej K_K_S my bylismy 2razy!! Łodz i Wodzisław! No chyba że liczysz też ten do Warszawy gdzie dla nas biletów zabrakło.
Pozdro
P.S. I licz dokładnie bo zostaniesz odwołany z tejże funkcji! ;)
a możesz powiedzieć do czego pijesz?
3 i 4 stycznia Lech będzie grał w halowych turniejach w Inglostadt (koło Monachium) i Oldenburgu (koło Bremy). Mocno myślimy o wybraniu się tam, szczególnie interesuje nas ten drugi turniej, który jest znacznie mocniej obsadzony. Choć jeszcze trudno o szczegóły to już teraz proponuję chętnym wstępne deklaracje. Od tego zależy czy wynajmniemy swój środek transportu czy podepniemy się pod kogoś.
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życze wszystkim kibicom Lecha z Tarnowa wielu radosnych, szczęśliwych chwil spędzonych w rodzinnym gronie oraz bogatego Gwiazdora!!!
życzy:
FC KAŹMIERZ
Przyszła zima, Przyszły świeta,
Każdy kibic to pamieta,
Więc jak obyczaj głosi stary,
Według ojców naszych wiary,
Składamy Wam życzenia
W dniu Bożego Narodzenia...
FC Szamotuły
Na zaktualizowanej stronie www.fctp.ovh.org znajdziecie terminarz wiosennych gier Lecha.
I my powoli grzejemy akumulatory.
Do Gdyni jedziemy wszyscy rejsówką rano, bilet grupowy będzie kupowany na dniach, więc kto chce jechać ze zniżką niech czym prędzej podbija. Wyjazd jest 28 lutego.
Kilka dni później, 3 marca, jedziemy do Płocka - to jeden z tych wyjazdów na którym musimy być wszyscy!!! Na ten mecz udamy się najprawdopodobniej autobusem wraz z FC Szamotuły, czyli ruszamy i kończymy wycieczkę w Tarnowie.
Cały czas można kupować karnety, jeśli ktoś nie ma czasu to bardzo chętnie go w tym wyręczę. Dodam, że w tej rundzie pobiliśmy nasz rekord ilości karnetów niemal dwukrotnie ale nadal możemy go wyszlifować.
W związku z tym, że do Płocka (i pewnie do Kielc też) dostaniemy bardzo ograniczoną w stosunku do chęci liczbę biletów pierwszeństwo będą mieli ci, którzy pojadą 28.02 do Gdyni. Decydować sie do końca tygodnia bo trzeba grupowy bilet kupić.
Proponuję małą rywalizację wewnątrz-fanclubową. Pomysł wziął się od grupy e-Lech'02, która podobnie rywalizowała na początku swej działalności. O co chodzi?
Na naszej stronie -
http://www.fctp.ovh.org zamieszczona będzie lista TOP 10, czyli lista osób, które swoją postawą będą zdobywać dla siebie punkty do rywalizacji. Zwycięzca, a może także osoby z dalszych miejsc poza satysfakcją otrzymają na koniec rundy jakąś klubową pamiątkę, darmowy wyjazd itp.
Punktacja wygląda następująco:
+2ptk - obecność na meczu wyjazdowym Lecha Poznań (+1ptk za załatwienie auta w razie potrzeby)
+3pkt - zagraniczny wyjazd na Lecha
+1ptk - obecność na meczu Lecha w Poznaniu
+1ptk - obecność na imprezach Lecha Poznań - gale, turnieje, spotkania etc
+1 do 3ptk - działalność na rzecz FC i Lecha Poznań, oceniania raz na jakiś czas - np. rozwieszanie plakatów, inne formy promocji
-2pkt - otrzyma osoba niezdecydowana, która najpierw będzie się na danym meczu zapowiadała a później zrezygnuje
Dopuszczam zmiany w zasadach w trakcie rundy:).
Życzę zażartej rywalizacji:)
Pierwsza rywalizacja wewnątrzfanclubowa za nami, wyniki na
http://www.fctp.ovh.org . Zwycięzca, poza ogromną satysfakcją, może liczyć na lepsze nagrody niż kiedyś przyznawała WL za komplet wyjazdów w rundzie:), pozostali laureaci też nie powinni być zawiedzeni.
Jeśli chodzi o rywalizację Fan Clubów to cieszy kolejny wzrost średniej i przekroczenie bariery 10 osób na wyjazd. W tabelce "FC z mniejszych miejscowości", tym razem poza Kaźmierzem wyprzedził nas jeszcze Bnin ale to już na pewno się nie powtórzy:).
------------------------
Kielce 7
Lubin 25
Wisła K. 4
Wodzisław 9
Grodzisk 20
Białystok 16
Łódzki KS 12
Sosnowiec 4
Poza tym:
Finlandia - Polska 2
Sparta - Spartak 1
Cieszy to, że krystalizuje się coraz większa ekipa która nie wyobraża sobie weekendu bez wyjazdu a dla której mecz na Bułgarskiej jest tylko dodatkiem to zajebistego kibicowskiego stylu życia:). Nie brakuje też osób, które dobrze rokują więc życzenia kolejnych zwyżek frekwencji są bardzo realne.
Poza działalnością ściśle kibicowska, w jakimśtam stopniu angażujemy się w różne akcje Wiary Lecha (przede wszystkim zbiórki kasy), mamy swoje vlepki - w drodze są smycze. Poza tym, zamierzamy częściej zabierać dzieci i młodzież z Tarnowa do sektora rodzinnego, choć to akurat może być wiosną utrudnione z powodu remontu. Są też pewne pomysły na nieprzespanie zimy ale będzie o tym (jeśli będzie o czym) za 3 miesiące.
Pozdrawiamy.
Jak już Prezes wypowiedział się oficjalnie, to ja dodam kilka słów od siebie.
Wyniki naszej wewnętrznej rywalizacji są tendencyjne, bo Koniu nabił sobie punktów na meczach PE! - oczywiście żartuję, serdeczne gratulacje
dla zwycięzców, a dla mnie osobiście też spora satysfakcja.
Ponieważ pierwszy sezon jeżdżę z FC TP, dziękuję wszystkim za przednie towarzystwo i bojowe nastroje. Cieszy mnie nie tylko krystalizująca się coraz większa grupa fanatyków, ale też ziomalska atmosfera wyjazdów. To także dzięki temu każdy wyjazdowy dzień to święto.
W przyszłym roku mam nadzieję na na dalszy wzrost liczebnościowy i jakościowy naszej ekipy i generalnie większą naszą aktywność.
Tarnowscy górą :-)
Koszulka z autografami, którą dostaliśmy latem od klubu została przekazana na licytację Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Licytacja rozpocznie się o godzinie 16.40 w parku 700-lecia w Tarnowie Podgórnym. Cena wywoławcza: 300zł.
2 godziny później licytowana będzie piłka z autografami graczy Kolejorza, przekazana przez mieszkańca Gminy TP - Piotra Reissa. Cena wywoławcza to również 300zł.
-----------------------------------------------------------
Zbieramy zamówienia na karnety i na bilety na Widzew.
Przyłączamy się do akcji Podaruj Lecha Młodym.
---------------------------------------
Więcej info na
http://www.fctp.ovh.org
Koszulka z autografami poszła za 1000zł i nie dość, że był to najwyżej wylicytowany "fant" na tarnowskiej aukcji to nawet w Poznaniu nie zapłacono tyle za identyczną (700zł według LPTV). Jest się z czego cieszyć. Na jutro postaram się dowiedzieć za ile poszła Reissowa piłka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.